Ако някога в Деня на влюбените
те срещна и ти подаря цветя,
ще те помоля този ден да бъде
празникът на Трифон Зарезан.
Ще те прегърна до бутилка вино
в любимия ми малък ресторант!
Като на празник и заря ще има,
ще полетят балони и цветя!
Ще има музика, ти ще танцуваш,
ще се опрем на Трифон Зарезан!
Ще бъде пролет, ще лудуваме,
дори любов ще правим сутринта!
А от следващия ден на февруари,
когато празникът ни вече отшуми,
ще отбелязваме във календара
с Деня на влюбените всички дни!
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados