Jan 21, 2018, 9:22 PM  

Денят на влюбените 

  Poetry » Love
392 3 3

Ако някога в Деня на влюбените

те срещна и ти подаря цветя,

ще те помоля този ден да бъде

празникът на Трифон Зарезан.

 

Ще те прегърна до бутилка вино

в любимия ми малък ресторант!

Като на празник и заря ще има,

ще полетят балони и цветя!

 

Ще има музика, ти ще танцуваш,

ще се опрем на Трифон Зарезан!

Ще бъде пролет, ще лудуваме,

дори любов ще правим сутринта!

 

А от следващия ден на февруари,

когато празникът ни вече отшуми,

ще отбелязваме във календара

с Деня на влюбените всички дни!

© Yuri Yovev All rights reserved.

Юри Йовев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??