18 nov 2010, 22:22

Дете 

  Poesía
373 0 0

Едно дете с различен свят е поглед в друг живот, с усмивка на искрящо слънце.

С една  прегръдка ти показва истинската си любов.

Едно дете с чиста непокътната душа.

И може то да  ти покаже така света в пълната му красота.

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??