18 нояб. 2010 г., 22:22

Дете 

  Поэзия
374 0 0

Едно дете с различен свят е поглед в друг живот, с усмивка на искрящо слънце.

С една  прегръдка ти показва истинската си любов.

Едно дете с чиста непокътната душа.

И може то да  ти покаже така света в пълната му красота.

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??