Nov 18, 2010, 10:22 PM

Дете 

  Poetry
372 0 0

Едно дете с различен свят е поглед в друг живот, с усмивка на искрящо слънце.

С една  прегръдка ти показва истинската си любов.

Едно дете с чиста непокътната душа.

И може то да  ти покаже така света в пълната му красота.

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??