18.11.2010 г., 22:22 ч.

Дете 

  Поезия
377 0 0

Едно дете с различен свят е поглед в друг живот, с усмивка на искрящо слънце.

С една  прегръдка ти показва истинската си любов.

Едно дете с чиста непокътната душа.

И може то да  ти покаже така света в пълната му красота.

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??