27 mar 2009, 17:11

Детенце 

  Poesía
790 0 1

Срещнах те съвсем случайно,

блясък в очите ти открих,

може да е банално,

вратичка към сърцето ти намерих.

 

Влязох и си открих местенце,

изгубен рай блесна в очите ми,

в него живее едно детенце,

което остана в съзнанието ми.

 

Доброта и любов ми дарява,

но дали го заслужавам...

Сърцето ми го оценява

и да съм до него продължавам.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??