27 jun 2018, 1:49

Детето, безутешното погали....И полетя. 

  Poesía » Otra
531 7 21

Понякога детето в мен ви дразни,
измислици в очите му блестят.
Жената мъдро слага в папка "разни".


От приказки очите я болят.

Понякога детето в мене плаче,
помамено от лъскав станиол.
Жената знае как боли обаче.
Спестява си пореден зъбобол.

 

Участник в режисирани скандали,
пое на рамо своя кръстопът.
Детето, безутешното погали.
И полетя. Жените не летят...

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??