7 nov 2014, 7:41

Детска гривна 

  Poesía » De amor
516 0 4

Детска гривна

 

Празна стая, самотна луна,

вятър диво в прозорците вие,

и забравена от бързина -

детска гривна сълзите ми пие!

 

Ти превърна ме в дух без душа!

Знам, животът за мен приключи

и вратата дори изкрещя -

щом след себе си ти я заключи!

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??