Детска гривна
Празна стая, самотна луна,
вятър диво в прозорците вие,
и забравена от бързина -
детска гривна сълзите ми пие!
Ти превърна ме в дух без душа!
Знам, животът за мен приключи
и вратата дори изкрещя -
щом след себе си ти я заключи!
Любомир Попов
© Любомир Попов All rights reserved.