7.11.2014 г., 7:41 ч.

Детска гривна 

  Поезия » Любовна
483 0 4

Детска гривна

 

Празна стая, самотна луна,

вятър диво в прозорците вие,

и забравена от бързина -

детска гривна сълзите ми пие!

 

Ти превърна ме в дух без душа!

Знам, животът за мен приключи

и вратата дори изкрещя -

щом след себе си ти я заключи!

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??