19 jul 2008, 19:49

Детска молитва 

  Poesía » Para niños
4661 3 11
Лека нощ ти казвам, Боже,
изпрати ми, ако може,
ангелче едно небесно,
да заспя със него лесно.

А на другите дечица
дай им по една звездица,
че са много на небето,
както рибките в морето.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??