19.07.2008 г., 19:49 ч.

Детска молитва 

  Поезия » За деца
4653 3 11
Лека нощ ти казвам, Боже,
изпрати ми, ако може,
ангелче едно небесно,
да заспя със него лесно.

А на другите дечица
дай им по една звездица,
че са много на небето,
както рибките в морето.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??