19 июл. 2008 г., 19:49

Детска молитва 

  Поэзия » Для детей
4665 3 11
Лека нощ ти казвам, Боже,
изпрати ми, ако може,
ангелче едно небесно,
да заспя със него лесно.

А на другите дечица
дай им по една звездица,
че са много на небето,
както рибките в морето.

© Иванка Морарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??