Jul 19, 2008, 7:49 PM

Детска молитва 

  Poetry » For kids
4666 3 11
Лека нощ ти казвам, Боже,
изпрати ми, ако може,
ангелче едно небесно,
да заспя със него лесно.

А на другите дечица
дай им по една звездица,
че са много на небето,
както рибките в морето.

© Иванка Морарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??