12 dic 2007, 8:48

детско 

  Poesía » Para niños
829 0 6

Бабо, дай ми огънче!

Да запаля звездичките,

да огреят горичката.

Зайко да се не мръщи,

да си отиде вкъщи.

Да спинка сладко, сладко

при мама и при татко!

© Людмила Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??