12.12.2007 г., 8:48 ч.

детско 

  Поезия » За деца
774 0 6

Бабо, дай ми огънче!

Да запаля звездичките,

да огреят горичката.

Зайко да се не мръщи,

да си отиде вкъщи.

Да спинка сладко, сладко

при мама и при татко!

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??