17 jul 2010, 19:25

Детство 

  Poesía » Otra
425 0 3

Как в безгрижни дни

боси тичахме по асфалта,

как в тези дни невинни бяхме

и ''нищо не ще ни навреди '' -

мислихме си ние.

Но както слънцето залязва,

така и наш'то време

безвъзвратно отлетя.

Не ще ги има вече веселите дни,

когато малката светулка

очите детски караше да заблестят.

Не ще ги има вече нощите прекрасни,

когато криехме се по ъглите, затаили дъх,

да не би да ни извикат вкъщи

да се връщаме тъй рано.

О, дни прекрасни,

тъй бързо отлетели,

не ще се върнете вий вече,

но ще ни осветите дните сиви

със спомените мили, отлетели надалеч!

© Безименна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??