1 jun 2012, 9:04

Детство мое 

  Poesía » Otra
1436 0 26


Детство мое, конче запръхтяло,

тичащо без дъх из буйните поля,

птиче мое, бързо излетяло

от гнездото си със песен на уста,

цвете мое, плахо разцъфтяло

с приказния си невинен аромат,

слънце мое, ласкаво огряло

със лъча си животворен моя свят.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??