1 июн. 2012 г., 09:04

Детство мое 

  Поэзия » Другая
1434 0 26


Детство мое, конче запръхтяло,

тичащо без дъх из буйните поля,

птиче мое, бързо излетяло

от гнездото си със песен на уста,

цвете мое, плахо разцъфтяло

с приказния си невинен аромат,

слънце мое, ласкаво огряло

със лъча си животворен моя свят.

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??