Jun 1, 2012, 9:04 AM

Детство мое 

  Poetry » Other
1435 0 26


Детство мое, конче запръхтяло,

тичащо без дъх из буйните поля,

птиче мое, бързо излетяло

от гнездото си със песен на уста,

цвете мое, плахо разцъфтяло

с приказния си невинен аромат,

слънце мое, ласкаво огряло

със лъча си животворен моя свят.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??