С усмивката ведра на пролетта,
с аромата на роза в градина
ти дари ми красота
и нивга не ще те забравя, любима.
Вълшебно сияние в рая
бе когато бе до мен
и нежен спомен чак до края
ще ме озарява всеки ден.
© Георги Todos los derechos reservados