11 июн. 2016 г., 19:58

Девойка 2 

  Поэзия » Любовная
368 0 0

С усмивката ведра на пролетта,

с аромата на роза в градина

ти дари ми красота

и нивга не ще те забравя, любима.

 

Вълшебно сияние в рая

бе когато бе до мен

и нежен спомен чак до края

ще ме озарява всеки ден.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??