Или аз ще си тръгна,
или те ще забравят -
дилемата ясна е.
Между двама мъже
се лутам отчаяно -
с единия духом си пасваме,
с другия - тялом.
Да можех все пак да ги слея -
тогава
един ще обичам,
един ще желая.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados