Sep 18, 2009, 8:27 PM

Дилема 

  Poetry » Love
843 0 7

Или аз ще си тръгна,

или те ще забравят -

дилемата ясна е.

Между двама мъже

се лутам отчаяно -

с единия духом си пасваме,

с другия - тялом.

Да можех все пак да ги слея -

                               тогава

един ще обичам,

един ще желая.

     

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??