12 dic 2010, 21:27

Дилема 

  Poesía » Odas y poemas
653 0 1

Ако раят не е крайна спирка, а само междинна пътека,
осеяна с нежни рози и благоуханна тръстика,
водеща право към дебрите на ада,

би ли поел по нея ти?
Би ли си спомнял за златните поля на есенната ръж,
би ли копнял отново за едри капки летен дъжд,
би ли се радвал с невинни очи,
би ли сънувал цветни мечти?
Би ли обичал с душа на дете,
или би мразил от дън сърце?

 

© Василена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??