Dec 12, 2010, 9:27 PM

Дилема 

  Poetry » Odys and poems
646 0 1

Ако раят не е крайна спирка, а само междинна пътека,
осеяна с нежни рози и благоуханна тръстика,
водеща право към дебрите на ада,

би ли поел по нея ти?
Би ли си спомнял за златните поля на есенната ръж,
би ли копнял отново за едри капки летен дъжд,
би ли се радвал с невинни очи,
би ли сънувал цветни мечти?
Би ли обичал с душа на дете,
или би мразил от дън сърце?

 

© Василена Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??