2 jul 2008, 14:45

Дишах 

  Poesía
663 0 26
 

Глътка въздух - очите ти.
Въздух - ръцете и устните.
Въздух - гълъбова следа в спомена.
И хармония.
Дишах...
Вече не мога.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??