Jul 2, 2008, 2:45 PM

Дишах 

  Poetry
665 0 26
 

Глътка въздух - очите ти.
Въздух - ръцете и устните.
Въздух - гълъбова следа в спомена.
И хармония.
Дишах...
Вече не мога.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??