Дишай с мен
Като камък съм студен
Дишай с мен
За да съм жив
Не ми омръзва да съм див
Дишай с мен
Чуй кръвта как ври
Усети я как кипи
Дишай с мен
Дъха ми парещ
С мен бъди в танца галещ
Дишай с мен
Съживи ме точно в този ден
Дали ще бъда спомен
В този свят бездомен
Дишай с мен
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados