8.01.2010 г., 10:24 ч.

Дишай 

  Поезия » Друга
673 0 3

Дишай с мен

Като камък съм студен

Дишай с мен

За да съм жив

Не ми омръзва да съм див

Дишай с мен 

Чуй кръвта как ври

Усети я как кипи

Дишай с мен

Дъха ми парещ

С мен бъди в танца галещ

Дишай с мен

Съживи ме точно в този ден

Дали ще бъда спомен 

В този свят бездомен

Дишай с мен

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??