20 nov 2008, 22:57

Дисонанс 

  Poesía » Otra
535 0 2

По главната улица мина

на малкия есенен град.

И сякаш връхлита лавина,

цветя след която цъфтят.

 

Хиляда жени я видяха

и всяка строши огледало.

Хиляда мъже - пожелаха,

в сърцето ранени до бяло.

 

Тя скри се във своята стая,

прегърна мечето от плюш.

Хиляда дни смъртно ридае:

любимият влюбен е в мъж.

© Аноним Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??