20.11.2008 г., 22:57 ч.

Дисонанс 

  Поезия » Друга
501 0 2

По главната улица мина

на малкия есенен град.

И сякаш връхлита лавина,

цветя след която цъфтят.

 

Хиляда жени я видяха

и всяка строши огледало.

Хиляда мъже - пожелаха,

в сърцето ранени до бяло.

 

Тя скри се във своята стая,

прегърна мечето от плюш.

Хиляда дни смъртно ридае:

любимият влюбен е в мъж.

© Аноним Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??