11 jul 2009, 0:44

Дистанция 

  Poesía » De amor
920 0 20

В джоба си те нося, против уроки.

В тайна гънка - за късмет петаче.

Слънчева прогноза си ми тутакси,

щом дъждът  в очите ми заплаче.

 

Дето и да тръгна, без значение,

знам, че с твоя помощ ще достигна.

Ти си ми задача и решение,

нейде по средата аз се кина.

 

Даваш ми най-ценното - крилете си.

С твоите очи света да видя.

Слънцето съм денем, нощем- Месецът.

А Земята? Мамка ти, гадино!

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??