Jane_d /Деси Инджева/
и Романтик / Христо Костов/
Обичаше ме
с дъх, замрял от вричане...
Желаеше ме
в шепот от обичане...
И любеше ме
с дива всеотдайност...
Прегръщаше ме
с изгрева в безкрайност...
Изпиваше ме
с прежадняла нежност...
И вкусваше ме
в сладостна безбрежност...
Обичаше ме
в глътки бездиханност...
И ме разлистваше
в неистова спонтанност...
Обичах те...
По-истинска от всичките.
Желаех те...
Белязана от нежността.
И любех те...
В стихийна необятност.
Прегръщах те...
Изгаряща в страстта.
Изпивах те...
Със грешна ненаситност.
И вкусвах те...
Омайваща нега.
Обичах те...
Не искам да е минало.
Обичам те!
Обичам... и сега!
© Деси Инджева Todos los derechos reservados
Невероятни сте!!!