18.10.2007 г., 11:25 ч.

Дива всеотдайност... 

  Поезия
868 0 32
 

              Jane_d /Деси Инджева/

                                                     и  Романтик / Христо Костов/





Обичаше ме

с дъх, замрял от вричане...

Желаеше ме

в шепот от обичане...

И любеше ме

с дива всеотдайност...

Прегръщаше ме

с изгрева в безкрайност...

Изпиваше ме

с прежадняла нежност...

И вкусваше ме

в сладостна безбрежност...

Обичаше ме

в глътки бездиханност...

И ме разлистваше

в неистова спонтанност...




Обичах те...
По-истинска от всичките.
Желаех те...
Белязана от нежността.
И любех те...
В стихийна необятност.
Прегръщах те...
Изгаряща в страстта.
Изпивах те...
Със грешна ненаситност.
И вкусвах те...
Омайваща нега.
Обичах те...
Не искам да е минало.
Обичам те!
Обичам... и сега!

© Деси Инджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??