19 jul 2007, 9:23

Джаз 

  Poesía
995 0 13
 

Нощта е излязла отдавна навън -  

оглежда витрините, разхожда си котките.

А барът е пълен до масите в дъното

с познатите погледи, мисли, походки.


Ледът се топи като музика в чашите,

бавен ритъм начупва полетелия дим.

Контрабасът е стар, а роялът е прашен

и така му отива! Слушай... Неповторимо е...


Сякаш всичко е джаз. Сякаш няма да съмне.

И светът ни е пълен до дъното...

А нощта се е скрила отдавна зад ъгъла.

Танцуват мишки в котешките сънища...

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??