29 abr 2014, 21:34

Длъжник си ми 

  Poesía » De amor
649 0 3

                      

   Длъжник си ми, за всеки косъм побелял,

                          за всяка мисъл преминала в главата ми,

                    за всяка болка и всеки спомен наболял,

     за всяка тъжна нотка във душата ми.

 

Длъжник си ми, за всичко, казано напук,

                  и за горчилката, с която се пропивах.

          За изгревите, залезите  и за онзи студ,

                   във който всяка нощ сама заспивах.

 

                           Длъжник си ми затуй, че много ме боли,

               и за всичко друго (даже без причина),

       но аз ще се изправя, съгрешилия си ти -

               животът дава много, но и много взима.


05.03.2014

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??