Миналото грешка
Утре е лъжа
Днес е истина
Да си простим
Да продължим
Дори и да грешим
По пътя да вървим
Стъпките направили
Следите си оставили
В прахта...
Или в калта...
Миналото стара дрешка
Утре нова грешка
Днес уж живеем
Всичкото пилеем
Без удобен стол
Днес заставам гол
И се уча да обичам
Никой не завличам
Вчера е само ден
Утре миг несътворен
Днес е миг неповторим
Нека в него да се потопим
Без да изгорим
И отново се родим
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados