12 nov 2013, 0:05

Днес 

  Poesía
465 0 1

ДНЕС

 

Гали бризът сухата трева.

В отговор тя само леко се полюшва.

А през нея мравчица една 

пътя си поела е към къщи.

 

Свети слънцето в очите ти,

но не извръщаш се. Защо?

Спирам със въпросите и потъвам в твоя кехлибарен поглед,

лъчите са му вдъхнали живот.

 

И отново залезът решава

да сложи края и на този ден.

А бризът нежно ми нашепва: "Днес нищо друго няма,

днес има само теб и мен."  

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??