3 jun 2019, 0:56

Днес в моят град 

  Poesía
230 0 1

Народ без вяра е мъртвило...

Болезнено захвърлил своя идеал.

Забравил подвизи на Българи Велики!?

Продал без време...Майка си дори.

 

Боже, моля те, пази децата наши.

Защото ние гинем, род затриваме

от суета... за грошове кървави,

продаваме... семейство и мечти.

 

А бяхме Народ Велик, Българи

със главно Б... сега сме просто

Бойковисти, предали своята Страна.

Днес сирени в моят град не Вият.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дай Боже, от твойте уста в нашите уши!Благодаря мила,радвам се че сподели!Марианка!!!
Propuestas
: ??:??