В онзи кът на детската ми стая,
дето те изпратих преди ден,
тръгнал си си и те няма,
а пак нуждая се от теб!!!
Прибързано реших, че съм голяма
и няма повече да съм дете,
а пак се губя в прегръдката на мама
и пак гневът във мен расте!
Защо да искам да пораствам?!
Да изчезвам във житейска сивота?!
Защо да искам да раста голяма,
когато днес съм слънчево дете?!
Не, не мога и не искам!!!
И ще те намеря в ъгъла прикрит,
при спомени и бъдеще във тебе -
излети в детския ми стих!!!
© Мартина Кирилова Todos los derechos reservados