15 ago 2005, 21:35

До... 

  Poesía
843 0 2
Докато режа салатата
и те уча да ме докосваш,
докато гладя ризите
и те уча да ме обичаш,
докато надигам халбата с бира
и те уча да бъдеш истински,
слънцето е прескочило хълма
и една малка луна
се е замислила във косите ми.

© Здравка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??