Aug 15, 2005, 9:35 PM

До... 

  Poetry
842 0 2
Докато режа салатата
и те уча да ме докосваш,
докато гладя ризите
и те уча да ме обичаш,
докато надигам халбата с бира
и те уча да бъдеш истински,
слънцето е прескочило хълма
и една малка луна
се е замислила във косите ми.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??