Ще тръгваш ли, Любов?
Нима е вече време?!
Седни преди това за по кафе!
И баница направих.
Ще закусим.
Не искам да си тръгваш, но...
Добре.
Като единствен миг!
А бяха три години.
За толкова расте едно дете.
Нали твърдят, че затова
тогава тръгваш.
При някой друг е време
да поспреш.
Сега съм цяла.
Знам добре коя съм.
Добре, че сбърка входната врата!
Е, ще поплача...
Много ще ми липсваш.
И ще те чакам - ти ми обеща,
че ще се върнеш, за да бъдеш
точно с мене.
И ще останем заедно. До гроб.
До скоро!
Не остава много време.
Не смогнеш ли -
до другия живот!
© Алена Todos los derechos reservados
нямам праг на вратата...
и не искам да сядаш отвън
тук прехапвам с език самотата
и кърви от забития трън...