20 may 2006, 18:55

До кога ще те обичам.... 

  Poesía
898 2 13
Много чувства в тебе инвестирах,
да се кръстя като в Бог в теб не спирах.
Без теб покой не откривах,
и да се надявам нощ и ден не спирах.
Може би ти искаш да си с друга,
може би аз ти бях на шега,
може би никога няма да узнаеш
колко ужасно всъщност ме боля.

Не ти показах много чувства,
не ти се клех в любовта
не ти паднах на колене,
това ли беше мойта вина!?

И другар в живота не намирам,
на където и да тръгна
в твоя образ все се взирам.
До кога ще сравнявам всеки с тебе,
до кога ще ме боли така,
ще ми мине ли някога,
или ще съм първата,
която от любов ще умра.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??