29 jul 2008, 14:39

До... любовта 

  Poesía » Otra
950 0 12

До стряхата на твоята умора.

До удара на моето сърце.

До вярата в безбожни хора...

До писъка на дневното небе...

Стоиш така сама... самотна...

Щастлива си във своята самота.

Не викаш и не искаш... скромна,

загледана красиво в любовта...

© Кати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??