Jul 29, 2008, 2:39 PM

До... любовта 

  Poetry » Other
944 0 12

До стряхата на твоята умора.

До удара на моето сърце.

До вярата в безбожни хора...

До писъка на дневното небе...

Стоиш така сама... самотна...

Щастлива си във своята самота.

Не викаш и не искаш... скромна,

загледана красиво в любовта...

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??