19 ago 2009, 12:37

До пчелина 

  Poesía » Otra
635 0 10

На пчелина - хубаво.
На пчелина - рай.
Ама е изгубено
тука нещо, май?

Иначе защо ще е
цялата шетня?
Десетина кошера,
жужи мараня.

Търсят, няма лабаво,
но какво, какво?
Сигурно им трябва,
но какво? Въпрос.

Тръгваме нанякъде.
Отговор не щем.
Ни ще го дочакаме,
ни ще разберем.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??