19.08.2009 г., 12:37 ч.

До пчелина 

  Поезия » Друга
633 0 10

На пчелина - хубаво.
На пчелина - рай.
Ама е изгубено
тука нещо, май?

Иначе защо ще е
цялата шетня?
Десетина кошера,
жужи мараня.

Търсят, няма лабаво,
но какво, какво?
Сигурно им трябва,
но какво? Въпрос.

Тръгваме нанякъде.
Отговор не щем.
Ни ще го дочакаме,
ни ще разберем.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??